Contactgegevens

Vragen over het Stedelijk Gymnasium in Haarlem die onze website niet kan beantwoorden? Of op zoek naar meer informatie over iets specifieks? Neem voor dit en meer gerust contact met ons op via het contactformulier hiernaast. Wij helpen je graag verder!

Hoofdgebouw

Prinsenhof 3
2011 TR Haarlem

Gebouw Jacobijnestraat

Jacobijnestraat 24

2011 TH Haarlem
023 512 53 53
administratie@sghaarlem.nl

"*" geeft vereiste velden aan

Contact

Privacy voorwaarden*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Absentie- en ziekmeldingen

U kunt de receptie bij voorkeur via mail of telefonisch (023-5125353) bereiken. Geplande absentie, bijvoorbeeld voor doktersbezoek, dient altijd van tevoren door de ouders bij de school te worden gemeld. Ziekmelden kan op schooldagen tot 08.30 uur. Een leerling die meerdere dagen ziek is, moet elke dag opnieuw worden ziekgemeld.

Zonder voorafgaande melding wordt verzuim als ongeoorloofd aangemerkt en heeft het de bijbehorende consequenties. De school belt met de ouders van leerlingen die tijdens de eerste lesuren van de dag zonder melding absent blijken te zijn.

Verlof

Verlof vraagt u minstens twee dagen van tevoren schriftelijk aan bij de afdelingsleiders (klas 1,2 en 3,4) of leerjaarcoördinator (klas 5 en 6). Met nadruk wijzen wij erop dat we slechts in buitengewone omstandigheden verlof mogen geven, en in geen geval om gewone schoolvakanties te verlengen. Voor meer informatie over leerplicht en het toekennen van verlof verwijzen wij u naar de website van de leerplichtambtenaren van de gemeenten in Midden- en Zuid-Kennemerland: www.leerplein-mzk.nl.

Scroll to top