Nieuwe leerlingen

Welkom bij het Stedelijk Gymnasium Haarlem!

Het Stedelijk Gymnasium Haarlem is een kleine gezellige school in het historische centrum van Haarlem. Het is een school met een lange traditie en een open blik op de wereld. Naast de verplichte vakken zoals op ieder ander VWO, leer je de klassieke talen Grieks en Latijn. Verder organiseren wij nog heel veel andere activiteiten om jouw kijk op de wereld te verruimen. In iedere klas is er een school­kamp of reis, we doen veel aan kunst en cultuur en kinderen met goede cijfers kunnen zich aanmelden voor extra activiteiten. Leren is bij ons op school niet alleen nuttig, maar ook leuk. Met een VWO­-advies ben je altijd welkom!

Open dag: vrijdag 7 februari  2020 van 15.00 – 19.00 uur.

Zit je nu in groep 8 dan kun je je alvast opgeven voor de open lesmiddag op woensdag 12 februari 2020 via administratie@sghaarlem.nl.  Je ontvangt na aanmelding geen bevestiging omdat deze middag geheel vrijblijvend is. De open lesmiddag begint om 14.30 tot ongeveer 16.30 uur.

Bekijk hier de veelgestelde vragen

Download nu de flyer voor nieuwe leerlingen!

Download flyer

Virtuele tour door het Stedelijk

Klik hier voor een virtuele rondleiding door de school, gemaakt als profielwerkstuk door drie leerlingen. Als je zoekt naar een extra uitdaging, klik dan op de oranje wereldbol op het startscherm.

Onze school door de ogen van leerlingen

Hier zie je een video gemaakt door leerlingen met een indruk van de school in beeld.