Leerlingenactiviteiten

Op het SGH wordt voor en door leerlingen van alles georganiseerd, zodat je ook buiten het leslokaal je talenten kunt ontdekken en inzetten. Houd je van techniek? Dan kun je helpen met het bouwen van een duurzame wedstrijdauto. Vind je het leuk om te debatteren en te organiseren, dan kun je terecht bij de Model United Nations. Wil je proeven aan journalistiek en film, dan ben je van harte welkom bij de schoolkrant en het mediateam. Daarnaast zijn er jaarlijks toneelproducties, tal van muziekavonden en natuurlijk de schoolfeesten. Hieronder vind je alle mogelijkheden op een rij. Op YouTube vertellen de leerlingen zelf over hun activiteiten onder ‘SGH Extra’.

Hou ook het nieuws op deze website en de sociale media van de school in de gaten: op Instagram en Facebook vind je de laatste nieuwtjes over de activiteiten. De informatie wordt voor een groot deel verzorgd door Media SGH (zie hieronder).

Theater op het Stedelijk

Voor toneelliefhebbers is er op het Stedelijk Gymnasium veel te doen. Zowel de onderbouw als de bovenbouw geeft ieder jaar een theatervoorstelling. Sta je liever niet op het podium, maar vind je het wel leuk om mee te werken aan een voorstelling? Theatertechnici, kostuumontwerpers en decorbouwers zijn ook altijd hard nodig.

Lees verder over theater op het SGH