Micky Dirkzwager te gast bij H. de Vries Boeken.

Op zaterdag 10 februari is Micky Dirkzwager van 15.00 tot 16.00 uur te gast bij H. de Vries Boeken. Het jonge Haarlemse talent debuteerde in januari met de striproman Dat is dan jouw probleem. Daarin volg je haar leven als eerstejaarsstudent.

Kom langs, zie hoe ze aan het werk is, stel een vraag, of teken lekker mee!

Altijd al willen weten hoe het leven van eerstejaarsstudenten er nu echt uitziet? Stap dan in de wereld die Micky Dirkzwager hier voor je neus legt. Negentien jaar is ze, en ze kan eigenlijk alles, in zowel tekst als beeld. Nou ja, bijna alles. En soms overvalt haar het gevoel dat ze misschien helemaal niets kan. Afijn, net als alle andere negentienjarigen dus… Wat ze ook doet, ze gaat ervoor, met hart en bier, en met vallen en uitslapen. Ga mee naar haar colleges en feestjes, ontmoet haar huisgenoten en vriendje, en struikel mee door haar bruisende leven. You’ll love it! Or you hate it, maar dat is dan jouw probleem.

Benieuwd naar Micky? Kom dan naar de boekhandel en als je tussen 15.00 en 16.00 uur haar boek aanschaft, maakt Micky speciaal voor jou een tekening. Wat erop gebeurt mag je zelf bedenken.