Decanaat

Nieuws 

Je kunt je vanaf nu aanmelden voor de Studiekeuze Kick-off van de Universiteit van Amsterdam op vrijdag 14 juni van 9.30 tot 16.15 uur. Laat je inspireren door UvA-studenten en ontdek jouw interesses en de studies die daarbij passen. De Studiekeuze Kick-off is een goede start van je keuzeproces en wordt speciaal georganiseerd voor 4 VWO-leerlingen.
Je kunt kiezen uit 15 verschillende thema’s. Bezoek ook de speciale ronde ‘Hoe kies ik een studie?’, waarin je studiekeuzetips krijgt van studenten en studiekeuzecoaches. Uiteraard is er veel ruimte voor het stellen van vragen.
Ben je benieuwd welke rondes er allemaal zijn en welke opleidingen meedoen? Bekijk het programma overzicht op de website met alle thema’s en opleidingen die daarin meedoen. Je kunt je aanmelden voor één of meer rondes.

Bekijk het programma en meld je hier aan

Wacht niet te lang want er is maar een beperkt aantal plekken beschikbaar. Aangezien de Studiekeuze Kick-Off op een vrijdag is moet je wel studiekeuzeverlof aanvragen bij je decaan.

Algemeen Decanaat

Samen met de mentoren bereidt de decaan leerlingen voor op een vervolgstudie. Hij/zij helpt bij het kiezen van het juiste profiel in de onderbouw en van een gericht vakkenpakket in de bovenbouw. De decaan onderhoudt contacten met het vervolgonderwijs, organiseert beroepskeuzeprojecten en regionale voorlichtingsavonden. Bekijk hier sgh.DeDecaan.net.

Decaan 3 en 4 : Bas van Os

Decaan 5 en 6: Bep Molenaar.

  • Spreekuur: woensdag 14.30 tot 16.30 uur. Ander moment op afspraak.
  • Open dag van een studie bijwonen? Vraag ruim van te voren via decaan@sghaarlem.nl, decaan klas 5 en 6 studieverlof aan (stuur daarbij de inschrijving in de bijlage mee)
  • De leerlingen uit klas 5 en 6 en hun ouder(s)/verzorger(s) kunnen zich sgh.DeDecaan.net registreren. (let op: leerling moet toestemming geven aan ouder(s) voor aanmelden website)

kijk ook op: