Praktische informatie

Op zoek naar bepaalde informatie of heb je een specifieke vraag? Dan ben je hier aan het juiste adres. We hebben alle informatie over het Stedelijk Gymnasium verdeeld over een aantal onderwerpen binnen verschillende categorieën. Neem gerust een kijkje bij de verschillende pagina’s.

 • Algemene informatie

  Voor alle algemene informatie over de school kan je hier terecht. Van lestijden tot vakantiedata en de schoolgids: je vindt het hier!

  Algemene informatie

 • Informatie voor leerlingen

  Leerling op het SGH en op zoek naar specifieke informatie? Dan is dit de plek voor jou! Bij informatie voor leerlingen vind je alles over de medezeggenschapsraad, het decanaat en alumni.

  Informatie voor leerlingen

 • Informatie voor ouders

  Gaat jouw kind op het SGH naar school? Dan kan je hier alle informatie over de ouderraad, stichting Architraaf en ons decanaat vinden! Ga snel naar informatie voor ouders om alles te zien.

  Informatie voor ouders

 • Informatie voor groep 8

  Zit jij nog op de basisschool en wil je meer weten over deze middelbare school? Dan is dit de pagina voor jou! Neem een kijkje op informatie voor groep 8 om verder te lezen.

  Informatie voor groep 8

Meer informatie over het SGH

Vragen over onze school? Of meer weten over ons team? Of iets anders? Neem gerust contact met ons op. Wij staan graag voor je klaar.

Scroll to top