SGH ESCAPEROOM OPEN

Mysteries, getallen, verwarring en stress zijn wij op school natuurlijk meer dan gewend, maar nog nooit was deze combinatie zo leuk als in deze ene bijzondere kamer. Vanaf volgende week, op 17 januari opent zich voor de eerste keer de officiële SGH ESCAPE ROOM, die onze scholieren én leraren zal testen op hun logisch denkvermogen, snelheid en samenwerking.

 

Schrijf je in als team van maximaal 5 personen en ga deze uitdaging aan! Lukt het jou en jouw team om uit de kamer te ontsnappen voordat de tijd op is? Je kan je aanmelden als leerlingen-, leraren- of gecombineerd leerlingen/lerarenteam. Als team zet je een tijd neer en kom je terecht in het SGH klassement. De uiteindelijke top 3 van snelste teams zullen in de prijzen vallen. Je maakt met je team hierdoor bijvoorbeeld kans op 6 gratis tickets voor de enige echte Escape Room Haarlem!

Voor 6 euro p.p. kan je al met jouw team meedoen en zal je worden uitgenodigd om in het 5e uur (12:00 – 12:30) of het 9e uur (15:15 – 15:45) de kamer te betreden. Dit geld zal allemaal gaan naar het goede doel van het Stedelijk: LAB.

Meedoen? Meld je dan nu aan via deze link: https://goo.gl/forms/UfiDBWPFKzVI9XLI3

Met vriendelijke groet,
Matthijs en Ruben Molendijk namens LAB en het Escape Room team