Sponsorloop LAB

Op 5 oktober 2018 is de allereerste LAB sponsorloop en jij kunt meedoen! De loop is niet zoals iedere sponsorloop want het doel is niet om zo veel mogelijk rondjes te rennen in een vastgestelde tijd maar om zo snel mogelijk 4 kilometer te lopen. Van te voren bedenk je hoe lang je ongeveer over over deze afstand zult doen en dan kunnen je sponsors je geld geven per minuut die je onder je doelstelling loopt. Ze kunnen je natuurlijk ook een vast bedrag geven voor je deelname aan de loop. Denk voor de sponsors aan je ouders, familie, buren etc. Het sponsorblad kan je ophalen bij de receptie, hier staat alles ook nog duidelijk op uitgelegd. Er doen ook kinderen van de Italiaanse sportuitwisseling mee aan de loop dus je moet zeker meedoen!
De loop begint om 15:40 en we verzamelen om 15:30 bij het Wapen van Kennemerland. Je kunt je aanmelden tot 28 september.
Al het geld dat we ophalen gaat naar Mercy Home, een weeshuis in India. Als je meer wilt weten over LAB en Mercy Home kan je een kijkje nemen op onze website: https://www.learningacrossborders.info/

Wil je meedoen aan de sponsorloop en zo het goede doel steunen? Stuur dan een mailtje naar info@learningacrossborders.nl Voor vragen kan je ons natuurlijk ook altijd mailen.